Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIJEDI SUDSKA OBDUKCIJA

Tragičan ishod: Preminula pronađena žena u Međimurju

U čakovečku bolnicu stigli liječnici na ispomoć kolegama
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
03.03.2024.
u 07:14

''Pacijentica je dovezena u našu ustanovu u kritičnom stanju te se odmah pristupilo mjerama intenzivnog liječenja. Usprkos poduzetim mjerama, nažalost je došlo do smrtnog ishoda", kažu iz bolnice u Čakovcu.

U čakovečkoj bolnici umrla je 48-godišnja žena koja je u petak nestala, a u subotu je u teškom stanju pronađena u šumi između Dragoslavca i Frkanovca, potvrdio je ravnatelj bolnice Igor Šegović. "Pacijentica je dovezena u našu ustanovu u kritičnom stanju te se odmah pristupilo mjerama intenzivnog liječenja. Usprkos poduzetim mjerama, nažalost je došlo do smrtnog ishoda, a dalje će se izvršiti sudska obdukcija", rekao je kratko ravnatelj Šegović Hini.

Četrdesetosmogodišnjakinja se u petak oko 10 sati pješice udaljila iz obiteljske kuće u Dragoslavcu u nepoznatom smjeru, a sa sobom nije ponijela osobne dokumente, kao ni mobitel. Policijska uprava međimurska odmah po zaprimanju prijave o njenom nestanku u suradnji s pripadnicima HGSS-a iz stanica Čakovec, Varaždin i Koprivnica te DVD-a Lopatinec, pokrenula je opsežnu potragu.

VEZANI ČLANCI:

Žena je pronađena u subotu nešto poslije 15 sati u šumskom predjelu između Dragoslavca i Frkanovca, a na mjestu pronalaska pružena joj je potrebna medicinska pomoć, nakon čega je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec. Nažalost, u bolnici je i preminula.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije