Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVIO LJUTITU RECENZIJU

Turistu u Italiji restoran naplatio rezanje sendviča: 'Pa koristili smo dva tanjura i podmetača'

TripAdvisor
10.08.2023.
u 18:28

Pogledom na račun koji je iznosio 15,70 eura, a na kojem su osim sendviča bili i Coca Cola, mineralna voda i espresso, jasno se vidi i sporna stavka - 'Diviso a meta'' od dva eura

Negativna recenzija na TripAdvisoru jednog restorana u Italiji izazvala je velike rasprave oko naplate ''dodatnog sadržaja'' kojeg mušterije traže. Naime, jedan talijanski posjetitelj objavio je fotografiju računa kojeg je dobio u restoranu nedaleko od jezera Como, kod Milana, a u kojem mu je naplaćeno i rezanje vegeterijanskog tosta punjenog krumpirićima kojeg je naručio. 

Pogledom na račun koji je iznosio 15,70 eura, a na kojem su osim sendviča bili i Coca Cola, mineralna voda i espresso, jasno se vidi i sporna stavka - 'Diviso a meta'' od dva eura. 

- Naručeni tost se i inače poslužuje izrezan na točno dvije polovice. Bilo nas je dvoje i tražili smo tost koji bismo pojeli za stolom za dvoje. Ali moramo li platiti jer smo tost podijelili na dva dijela? Nevjerojatno ali istinito.. - ostavio je negativni komentar dotični posjetitelj, uz ocjenu 1.

Foto: TripAdvisor

Cijelu situaciju objasnila je za La Repubblicu i sama vlasnica Cristina Biacchi, navodeći kako ju je više naživciralo što mušterija nije odmah rekla, već je umjesto toga odlučila napisati to na internetu.

- To nije bio običan tost, unutra je bilo i prženih krumpirića. Trebalo nam je vremena da ga prepolovimo - ispričala je, objašnjavajući što bi se dogodilo da se turist odmah žalio.

- Objasnili bismo mu da se svaka dodatna usluga mora platiti. Morali smo koristiti dva tanjurića umjesto jednog i duplo nam je duže trebalo za njihovo pranje. Osim toga, koristili smo i dva podmetača - dodala je. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar 365dias
365dias
19:51 10.08.2023.

meni je puno zanimljivije ono drugo na računu: mineralna pola litre 1,5€... a espresso 1,2€. i to sve u blizini jednog od najturističkijih krajeva italije. a kod nas ovakvih niskih cijena nema ni u gospiću, gdje i ne znaju što je turist...

Avatar possibilis
possibilis
19:48 10.08.2023.

A gle...nemoj bit ugostitelj ili nadji neki posao gsje nemas kontakta s ljudima ako ti idu na zivce. Nemoj bit ko Plenkovic

Avatar rubinet
rubinet
18:44 10.08.2023.

Naplatili su im dodatna 2 eura jer im idu na živce cicije koji naruče jedno malo jelo pa ga podijele na pola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije