Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ IZ 2015.

Turudić se sastao s Mamićem, a onda isti dan na televiziji sve zanijekao: 'Viđamo li se? Ne, ne, ne i ne'

ARHIVA - 2014. Ražanac: Ivan Turudić na godišnjem odmoru
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
15.02.2024.
u 21:14

"Sad je sasvim jedna druga situacija nego što je bila prije mjesec-dva. Ne osjećam nikakvu potrebu da se vidim niti čujem s njima. A što ako bih se i vidio i čuo, u čemu je problem ? Pa ja im ne sudim", govorio je Turudić 2015. godine.

Ne, ne, ne, ne. Nisam. Tim je riječima na pitanje voditelja RTL Direkta Zorana Šprajca 24. kolovoza 2015. godine njegov gost, tada šef Županijskog suda u Zagrebu Ivan Turudić odgovorio na pitanja kontaktira li s braćom Mamić i je li se vidio s njima od istražnog procesa. Otprilike sat vremena ranije isti taj Turudić sastao se s tim istim Zdravkom Mamićem kojeg je u emisiji nešto kasnije više puta zanijekao.

Priču je objavio večeras sam RTL, koji je prije toga dobio potvrdu iz Ureda predsjednika države da je SOA tajne sastanke Turudića i Mamića, koji je na istom sudu na kojem je Turudić bio predsjednik imao sudski postupak zbog izvlačenja novca iz Dianama, snimila 23. i 24. kolovoza 2015. godine.

ARHIVA - 2014. Ražanac: Ivan Turudić na godišnjem odmoru
1/8

A kako se taj drugi sporni sastanak odvio, prema zabilješki SOA-e, oko 20:30, nije im trebalo puno da povežu kako je Turudić sa sastanka s Mamićem došao direktno u Direkt i lagao voditelju da se s Mamićem ne susreće.

- Sad je sasvim jedna druga situacija nego što je bila prije mjesec-dva. Ne osjećam nikakvu potrebu da se vidim niti čujem s njima. A što ako bih se i vidio i čuo, u čemu je problem ? Pa ja im ne sudim - kazao je Turudić tada voditelju. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Milanović komentirao poruke i Turudića

Ključne riječi

Komentara 31

WA
WalterXY
22:18 15.02.2024.

Možda je stvarno bio toliki mrak da ga nije vidio. 😎😎 Pa ne bi valjda lagao.. 😂 Vjerodostojno 👌💪

DU
Deleted user
21:56 15.02.2024.

Sapunica u reziji pogresne osobe u odijelu za plemenite se nastavlja! Tko je tada 2015. godine bio premijer? Tko na drugim bitnim pozicijama? Zasto se tada nije reagiralo? Svi su podaci, koji se danas objavljuju, bili pristupacni medijima, DORH-u, Vladi, SOA-i!

DU
Deleted user
22:15 15.02.2024.

To su sve stvari koje se odavno znaju i prežvakane su već dvadeset puta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije