Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sanja Barić, profesorica ustavnog prava:
Povratak na članak

'U ovom slučaju Ministarstvo ne može na Ustavni sud'

Premda je Ministarstvo obitelji najavilo da će poštovati ovu pravomoćnu sudsku odluku, Markić je uvjerena da postoji prostor za njezino daljnje pobijanje, i to tako da se putem Državnog odvjetništva pred Vrhovnim sudom pokrene postupak zaštite zakonitosti, odnosno zatraži preispitivanje zakonitosti ove odluke.

Komentari 3

MA
Makbe
11:59 28.05.2022.

Sve suprotno prirodi kad-tad će se pokazati pogubno. Možeš ti reći da si i ovo i ono, ali to su samo riječi. Tvoja svaka stanica govori tko i što si.

VL
MA
Makbe
11:57 28.05.2022.

Treba prvenstveno gledati na djetetovo pravo da ima i tatu i mamu a ne na želje zdravih muškaraca koji mogu imati svoju djecu ako žele pa ne moraju posvajati.

VL
LL
lijepa_li si
11:09 27.05.2022.

profesorica ne bi smjela tako olako diskreditirati svoj ugled, jeftinim politikanstvom, i osobnog animoziteta prema željki i njezinoj udruzi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.