Ubili vođu vojske

U Pakistanu ubijen Ilyas Kashmiri, mozak Al' Qaidine vojske

Ilyas Kashmiri
AFP/Pixsell
04.06.2011.
u 15:45

Kashmiri je zajedno sa nekoliko svojih suradnika ubijen u napadu Amerikanaca u 23.15 sati prema lokalnom vremenu

Ilyas Kashmiri, Al' Qaidin "mozak vojske" ubijen je u petak u Pakistanu u bespilotnom napadu Amerikanaca, rekao je glasnogovornik njegove vojne skupine džihad Harakat-ul-Jihad-Islami, javlja CNN. Ipak, pakistanski dužnosnici kazali su kako nisu potvrdili njegovu smrt.

Kashmiri je zajedno sa nekoliko svojih suradnika ubijen u napadu u 23.15 sati prema lokalnom vremenu. Inače, Kashmiri je bio jedan od najopasnijih osoba u svijetu borbe protiv terorizma. 2003. godine uhićen je zbog planiranja atentata na pakistanskog predsjednika Perveza Musharrafa, no ubrzo je pušten na slobodu.

Ključne riječi

Komentara 24

MM
Mladen Miletić
16:07 04.06.2011.

Konačno napokon , prvo je glava uništena a sada i mozak ! Tako konačno da su Ameri napravili posao i sada mogu konačno doma i bez brige su . Ljepo je čuti da ubijaju glave mozgove... Sada više nema razloga da okolo oni nevini glupi podgovoreni bez pameti na stotine tisuča ginu ! Neki su večpomislili da Ameri ubijaju jel vole to da rade sada vidimo istinu završili su posao i konačno smo slobodni. A nije čudo kod te tehnike vremena i i nvesticija da je konačno kraj ! znamo samo jednom mozgu ...

ST
Stockholm
16:16 04.06.2011.

+Another one bites the dust ........ :-) :-) :-) :-)

IR
irani
16:03 04.06.2011.

Another one bites the dust ........ :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije