NESTALI.HR

U posljednjih sedam dana nestalo devet mladih i jedna žena

nestali (1)
Foto: Nestali.hr
1/5
19.10.2012.
u 13:10

Čak deset osoba nestalo je u posljednjih tjedan dana na području Hrvatske. Većinom je riječ o maloljetnicima

Još od prošlog tjedna policija pokušava pronaći nestalu Laru Jurić i Senada Blagajčevića, a ovaj tjedan pokrenuta je potraga za novih deset osoba čiji je nestanak prijavljen u posljednjih tjedan dana.

Dijana Bakunić (14) posljednji put viđena je u Lipiku 16. listopada. Visoka je 155 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu i smeđe oči, ovalna je lica i srednje  tjelesne građe. Na lijevoj podlaktici ima tetovažu leptira. U vrijeme nestanka bila je odjevena u bijeli pernati prsluk, crne hlače i crnu vestu, a sa sobom je ponijela šareni ruksak.

Zvjezdana Oršoš (14) nestala je sljedećeg dana u Zagrebu, a posljednji put viđena je u Nazorovoj ulici. Ima smeđu kosu i smeđe oči, a visoka je 160 centimetara. Bila je odjevena u kratku traper-jaknu i traperice. U naručju je nosila novorođenče zamotano u svijetloplavu dekicu.

Denis Begović (16) u ponedjeljak 15. listopada udaljio se iz Vukovarske ulice u Rijeci i od tada mu se gubi svaki trag. Visok je 175 centimetara, ima plavu kosu i plave oči.

60-godišnja Marija Liberati ima plavu kosu i jače je tjelesne građe. Zadnji je put viđena u srijedu 17. listopada u Vinogradskoj ulici u Zagrebu. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Nikolina Majdek (17) nestala je 12. listopada u Zagrebu. Visoka je 162 centimetra, ima plavu kosu i zelene oči. Srednje je tjelesne građe.

14. listopada posljednji je put viđena 17-godišnja Marijana Marković. Djevojka je visoka 162 centimetra, ima smeđu kosu i slabije je tjelesne građe, a u vrijeme nestanka u Zagrebu bila je odjevena u crne traperice, crni gornji dio trenirke, bijele tenisice, a sa sobom je nosila ružičastu ispisanu torbu.

Iz Vrbovca je 15. listopada nestala Valentina Posarić (17). U vrijeme nestanka bila je odjevena u crnu jaknu s kapuljačom, bijelu majicu dugih rukava s ružičastim poprečnim linijama, svjetlije plave traperice, smeđe tenisice, a sa sobom je imala manju bijelu putnu torbu. Visoka je 160 centimetara, ima smeđe crnu kosu, smeđe oči i ovalno lice. Srednje je tjelesne građe. Na lijevom obrazu ima madež.

Sandra Protrka (16) visoka je 167 centimetara, ima kestenjastu kosu, svijetloplave oči i ovalno lice. Srednje je tjelesne građe. Ona se u subotu 13. listopada udaljila s adrese prebivališta u Suhopolju, Matije Gupca 82.

16-godišnji Dino Šišić nestao je 11. listopada u Zagrebu. Ima tamnosmeđu kosu i srednje je tjelesne građe.

Na Malom Lošinju 15. listopada nestao je Mateo Talić (14). Dječak visok 167 centimetara bio je odjeven u sivu trenirku. Ima smeđu ravnu kosu i smeđe oči. Slabije je tjelesne građe.

 >>U tjedan dana u Hrvatskoj nestalo deset osoba – sedam maloljetnih

Ključne riječi

Komentara 6

KA
karambita
13:28 19.10.2012.

Malo malo, pa netko nestane. Ja sam siguran da u Hrvatskoj postoji mreza kindapovanja ljudi zadadi bijelog roblja, organa i sl. Zasto policija ne krene u tom pravcu? Nisu li slucajno u to ukljuceni veliki igraci i policija ne smije vrsiti istragu u tom pravcu? Bojim se da je i jadna Antonija Bilic zavrsila na stolu nekog mesara...momentalno je prodaja organa postao veliki biznis,,,,,

Avatar mate112
mate112
13:34 19.10.2012.

kakva policija? policija je samo okvir i slika koja maltretira građane. dal je ikad otkrila neke krijumčare ili mafiju? glavno da nama pišu kazne da 2mj. nemam para za gablec jer sam vozio 20km/h više negoli je neki kreten koji je kupio prometni fax propisao.

Avatar kobra11
kobra11
14:06 19.10.2012.

satanizam polako dolazi i u Hrvatskoj. Bliži se noć veštica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije