Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilna smrt

U Sarajevu od teških ozljeda glave preminula beba, uhićen otac

lisice
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
01.12.2014.
u 20:15

Majka bebe je nakon kriminalističke obrade puštena na slobodu dok je otac predan u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo, navodi Dnevni avaz

U Sarajevu je od teških ozljeda glave koje su joj nanesene nasilnim putem preminula je beba stara četiri mjeseca.

Prema priopćenju koje je objavio MUP Kantona Sarajevo, hitna pomoć je u nedjelju intervenirala u ulici Avde Hodžića, u općini Novi Grad Sarajevo te je tom prilikom liječnik konstatirana smrt četveromjesečnog djeteta, javlja Dnevni avaz. Uslijedio je očevid i obdukcija koja je pokazala da je smrt djeteta nastupila nasilnim putem, a policija je u službene prostorije pozvala roditelje bebe – 21-godišnjaka i 20-godišnjakinju nad kojima je, zbog postojanja osnovane sumnje da se mogu dovesti u vezu s počinjenjem ubojstva, započela kriminalistička obrada.

Prema neslužbenim informacijama Dnevnog avaza, majka bebe je nakon kriminalističke obrade puštena na slobodu dok je otac predan u Odsjek za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

>> Desetogodišnjakinja optužena za ubojstvo tromjesečne djevojčice

Komentara 3

L0
luena 01
22:51 01.12.2014.

Boze moj kad "djeca" imaju djecu... andele maleni sad si andelima i nitko ti vise bol nanijet nece......

GE
gelipteric
21:18 01.12.2014.

cemu si pravio bebu,da ju ubijes?

DU
Deleted user
08:30 02.12.2014.

bosna je jako zaiteresovana za otkup elektricnih novih stolica, smatraju da su klimatski uvjeti optimalni u tom regionu i da je konacno doslo vreme da se proba ,svako odugovlacenje nebi bilo preorucljivo jer ce se time napravit totaln kaos aa i prozvodnja nebi mogla zadovoljitpotrebe trzista,,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije