Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMET U ZADRU

U šest sati 36 prekršaja: Brojni taksisti i dostavljači voze bez sigurnosnog pojasa

Zadarska policija u akciji povodom Dana žena zaustavlja sudionice u prometu i daruje ih ružama
Dino Stanin/PIXSELL
01.05.2024.
u 13:10

"Od ukupnog broja utvrđenih prekršaja 25 prekršaja se odnosi na prekršaje iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama", poručuju iz policije

U samo šest sati jučerašnje akcije "Pojačano postupanje prema vozačima dostavnih i taxi vozilima" policijski su službenici PU Zadarske kod 72 vozila i vozača utvrdili ukupno 36 prekršaja.

- Od ukupnog broja utvrđenih prekršaja 25 prekršaja se odnosi na prekršaje iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i to uglavnom zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, zbog nedostatka opreme u vozilu te zbog nenošenja vozačke i prometne dozvole - istaknuli su iz zadarske policije. 

Uz policijske službenike u ciljanoj akciji sudjelovali su i službenici Mobilne jedinice Carinske uprave koji su iz svoje nadležnosti utvrdili 2 prekršaja te inspekcije sigurnosti cestovnog prometa i cesta Ministarstva mora, prometa i infrastrukture koji su utvrdili 9 prekršaja - dodaju.

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Novi kružni tok u Koprivnici zbunio vozače: Idu preko njega, prolaze u krivom smjeru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije