plutalo na jezeru

U Slatini na Bajeru pronađeno mrtvo novorođenče

slatina, bajer
Maja Šantoši
04.05.2013.
u 18:21

Kako policija do sada ništa nije službeno potvrdila, prema neslužbenim informacijama koje su nam dali očevici koji su danas bili na jezeru, pronađeno je tijelo tek rođene bebe koja je bila zamotana u plahtu

Na slatinskom Bajeru na kojem se održavalo ribičko natjecanje slučajni prolaznik je pronašao mrtvo novorođenče kako pluta na površini.

Kako policija do sada ništa nije službeno potvrdila, prema neslužbenim informacijama koje su nam dali očevidci koji su danas bili na jezeru, pronađeno je tijelo tek rođene bebe koja je bila zamotana u plahtu. Slučajni prolaznik je pozvao policiju, koja je napravila očevid, no nitko nije želio davati nikakve komentare, zbog detaljne istrage koja će tek uslijediti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije