pet za 17.000 kuna

U Zagrebu 'pao' serijski pljačkaš stanica za otkup zlata

otkup zlata, auro domus
Nikola Čutuk/Pixsell
07.01.2013.
u 12:20

Upao je u poslovnicu, oštrim predmetom zaprijetio zaposlenici (23) i otuđio nekoliko tisuća kuna. Dao se u bijeg, no njegova je trka bila sumnjiva policajcima koji su ga uočili nedaleko od mjesta zločina

Pet stanica za otkup zlata tvrtke Auro Domus iz Kastva bile su meta 34-godišnjeg pljačkaša. Četiri je orobio u prosincu, a peta na koju se namjerio u subotu oko 11.20 sati u ul. Ivane Brlić Mažuranić na Malešnici bila je kobna. 

Upao je u poslovnicu, oštrim predmetom zaprijetio zaposlenici (23) i otuđio nekoliko tisuća kuna. Dao se u bijeg, no njegova je trka bila sumnjiva policajcima koji su ga uočili nedaleko od mjesta zločina.

Uhićen je i odveden u policijsku stanicu te je istraga utvrdila da je u prosincu orobio poslovnice Auro Domusa na Trešnjevci. 

Ukupan njegov "plijen" procjenjuje se na 17.000 kuna. 

>>Europska unija u Hrvatskoj otkrila novi zlatni rudnik

Komentara 3

PR
pravikomunista
08:47 08.01.2013.

Čovjek se pripremio za Europu i sada ga uhitili. Sami uništavamo naš izvozni brend.

GO
golub
14:02 07.01.2013.

Je to onaj koji kaže da Hrvatskoj zlata ne treba, ili onaj u Turskoj sa natovarenim avionom od 1,5 tone zlata.

TO
Toni50
14:40 07.01.2013.

Upao je u poslovnicu, oštrim predmetom ( našiljenim drvenim šiljkom ) zaprijetio zaposlenici (23) i otuđio nekoliko tisuća kuna. 2-3 tisuće i onako polu šepav i smotan sa maskom na licu počeo biježati.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije