ranjeno dvoje ljudi

U zračnom napadu u Gazi poginuo palestinski motociklist

F-16 avion zrakoplov
Reuters
30.04.2013.
u 10:31

Ovo je prvi smrtonosni zračni napad od studenog prošle godine, odnosno otkako je nastupilo primirje između sukobljenih strana.

Palestinski motociklist Haitham Mishal ubijen je, a dvoje je ljudi ranjeno u današnjem izraelskom zračnom napadu na pojas Gaze. AP podsjeća da je riječ o prvom smrtonosnom zračnom napadu od studenog prošle godine, odnosno otkako je nastupilo primirje između sukobljenih strana.

Ministar zdravlja u Gazi potvrdio je da je ubijen 29-godišnji policajac, a izraelski mediji izvijestili su da je napadnut islamski militant Mishal koji je sudjelovao u nedavnom raketnom napadu u izraelskom ljetovalištu Eilat.

>>Prekid primirja: Raketa ispaljena iz područja Gaze pogodila jug Izraela

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije