Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mučenje životinja

Učenici srednje škole u Zadru oslijepili mačića pa ga zapalili?

\'macka_pxl_gra\'
Ilustracija
08.03.2011.
u 16:33

Sve je prijavljeno i udruzi Prijatelji životinja koja je prije nekoliko dana tražila reakciju od ravnatelja škole.

Zadarskoj policiji prijavljeno je da je prije šest dana nekoliko učenika prvog razreda Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića u Zadru mučilo mačića ispred škole. Navodno su mačića oslijepili, potom ga tukli nogama, a kada je uginuo, navodno su ga i zapalili!

Sve je prijavljeno i udruzi Prijatelji životinja koja je prije nekoliko dana tražila od ravnatelja škole da čin zlostavljanja mačića osudi. Ravnatelj  Ivan Paštar rekao nam je da su o zlostavljanju mačića doznali i prije pisma Prijatelja životinja, odnosno da su već ranije poduzeli radnje za otkrivanje počinitelja.

Također, u školi su razgovarali i s roditeljima.

Komentara 13

SV
svarun
16:59 08.03.2011.

vidi se da su djeca skolu upisala zbog ljubavi prema zivotinjama... kad se samo sjetim da se u gimnaziji koju sam pohadjao dobivao ukor za pusenje u wc...ova djeca-monstrumi trebaju hitnu psihijatrijsku pomoc!...ako se jos moze nesto pomoci...

OK
okip
17:45 08.03.2011.

Kad odrastu, takvi ljudi po pravilu postaju vojnici ili policajci.

BA
bandido
18:23 08.03.2011.

A jesu im ocevi, branitelji ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije