Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branko Soban

Ugledni slovenski novinar objasnio zašto Putin toliko mrzi Europu: 'On ima izvrsnu taktiku, cijela Europa radila je za njega'

Branko Soban
MATEJ DRUŽNIK/DELO
17.03.2022.
u 14:36

Mislim da on gubi dodir sa stvarnošću i da živi u svom KGB-ovskom svijetu, u kojem posvuda vidi neprijatelje i petu kolonu. Sada je još bio dvije godine zatvoren zbog COVID-a, što je dodatno utjecalo na njega. Posljedice COVID-a u Rusiji su strašne. Rusija je prošle godine zabilježila 2,4 milijuna umrlih, najviše u jednoj godini poslije Drugog svjetskog rata, a od tog broja je milijun umrlih više nego što je to uobičajeno, što svjedoči o tome da službeni podaci o broju umrlih od koronavirusa nisu točni. I u trenutku kada zemljom pustoši koronavirus Putin mijenja ruski ustav kako bi sebi produljio mandat.

Komentara 24

DU
Deleted user
14:48 17.03.2022.

I druge službene statistike umanjuju stvarne brojke ali izgleda na su prvaci po smrtnosti od kovida u Peru - doduše i mi smo u neslavnih top 10 - cijela ova regija - toliko o učinkovitosti ruskog cijepiva :) Vjerojatno su imali vodu. Nije ni čudo da se brdo Rusa cijepilo kod nas.

BA
barbaizamerike
20:14 17.03.2022.

Jesu li svjetski politicari ludi pa ne vide da Putin zajebaje i provocira citav svijet?Svjet se treba udruziti i protjerati sve Ruske diplomate i izolirati Rusiju.EU gladna nece biti ima zemlje za hranu a i drva za grijanje pa neka zatvori plin i neka Rusi zive u izolaciji.Kad im dosadi doci ce Rusi sa bjelom zastavom.Sto smo pohlepni? sta nam treba osim malo kruha mlijeka i zelenja ponekad malo mesa i to je to a bez nafte i plina mozemo

Avatar Duksi
Duksi
22:34 17.03.2022.

Imao je izvrsnu taktiku ,europa cijela radi za njega , a sad je napravio da cijela europa i pola svijeta radi protiv njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?