općio pred djetetom

Uhićen zbog seksa s luftićem - i to četvrti put!

 Edwin Charles Tobergta
Američka policija
12.07.2013.
u 09:42

Izvukao je taj narančasti luftić iz smeća i nasrnuo na njega. Molio me da ne zovem policiju, tvrdeći da neće više, kazao je šokirani djed djevojčice koja je gledala opscenu radnju

Nije lako susjedima poremećenog i pohotnog Edwina Charlesa Tobergta (34) iz Ohija koji su prošlog mjeseca ponovno bili svjedoci zadovoljenja njegove pohote s luftićem.

Šokirani građani Hamiltona prijavili su ga policiji nakon što je jednoga dana potpuno gol u vrijeme ručka izašao u dvorište i počeo općiti s madracem na napuhivanje. Da stvar bude gora, piše NY Daily News, taj je prizor vidjela i desetogodišnja djevojčica koja se i nakon njegova uhićenja boji izaći na dvorište i ondje se slobodno igrati.

"Nije mi jasno kako je to moguće. Kako muškarac njegove dobi može uzeti nešto na napuhivanje i to činiti pred djetetom. Izvukao je taj narančasti luftić iz smeća i nasrnuo na njega. Molio me da ne zovem policiju, tvrdeći da neće više", kazao je šokirani djed djevojčice. Njezina majka ogorčena je što je vlasti ranije nisu upozorili na Charlesovu prošlost. Smatra da mu zatvor neće pomoći već da mu je potrebna stručna pomoć. Sličnog su mišljenja i ostali susjedi.

"Edwin je dobar dečko, ali si ne može pomoći. Rekao mi je da ima problem i pokušava se obuzdati, no nije u stanju", kazao je jedan od njih.

Tobergta, koji je i ranije privođen i kažnjavan zbog sličnih opscenih radnji, sada je u zatvoru i čeka početak suđenja. Određena mu je jamčevina u iznosu od 25.000 dolara. Ako bude proglašen krivim za pohotu na javnom mjestu, može biti kažnjen i do 12 mjeseci zatvora.

>>Učiteljica se vjenčala s učenikom pa izbjegla i do 20 godina zatvora

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije