Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA BRANITI SVOJU ZEMLJU

Ukrajinac uhvaćen u pokušaju bijega: Skrivao se u kutiji s dječjom odjećom i igračkama

Ukrajinac uhvaćen u pokušaju bijega
Foto: Državna granična služba Ukrajine
1/5
17.03.2022.
u 09:19

Njihov automobil marke Renault zaustavili su graničari na kontrolnom punktu Rososhany te spriječili njihovo daljnje kretanje

Ukrajinac je uhvaćen u pokušaju bijega iz zemlje nakon što je predsjednik Volodimir Zelenski najavio da svi muškarci moraju ostati i boriti se za svoju zemlju protiv Rusije.

Skrivao se u automobilu, u kutiji s dječjom odjećom i igračkama, a preko granice s Moldavijom pokušala ga je prevesti žena. U automobilu je, također, bilo dvoje djece. 

Njihov automobil marke Renault zaustavili su graničari na kontrolnom punktu Rososhany te spriječili njihovo daljnje kretanje

Ukrajinski predsjenik Volodimir Zelenski je 24. veljače proglasio izvanredno stanje, uvodeći razdoblje u kojem muški državljani Ukrajine u dobi od 18 do 60 godina ne smiju napuštati zemlju, piše Daily Mail.

Postoje iznimke ako osoba ne ispunjava uvjete iz zdravstvenih razloga, ako osoba brine o troje ili više djece, sama odgaja dijete ili odgaja dijete s invaliditetom. Također, ne odnosi na roditelja koji je posvojio dijete.

VIDEO Djevojčica (9) ostala bez ruke, ubijen joj otac: 'Ne znam zašto su me Rusi upucali, nadam se da je bila nesreća'

Tijek događaja u Ukrajini pratite OVDJE

 

Ključne riječi

Komentara 21

WW
wwwcro
10:07 17.03.2022.

Bilo je takvih i kod nas.Sada nam takvi vode (propaštavaju) državu i pametuju. Počevši od Milanovica i Plenkovića.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:29 17.03.2022.

Od ovoga ionako nikakve koristi, samo štete.

KA
kažemja
13:13 20.03.2022.

Kad je kod nas bio rat 91,tatini sinovi ,lovaši i oni koji su imali neku vezu,nisu se trebali nigdje skrivati u nikakve kutije nego su elegantno sjeli u automobil i otišli u Sloveniju,Austriju ili Njemačku .Takvi su sad najveći domoljubii i glume velike hrvatine a prva linija fronte im je bila u Munchenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije