Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS KOD ZAGREBA

Tko je umirovljeni mehaničar koji je ubio majku i suprugu: 'Bio je svadljiv, agresivan i mrzio je autoritete'

Muškarac u Velikoj Gorici puškom ubio ženu i pobjegao
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/12
29.12.2023.
u 13:49

Za sada nema službenih informacija o identitetu ubojice i žrtava.

Velikoj Gorici se u petak ujutro dogodilo dvostruko ubojstvo samoubojstvo. Muškarac je ubio dvije ženske osobe, a onda je, nakon što je policija opkolila njegovu kuću, presudio i sebi. Policija još nije službeno potvrdila u kakvim je odnosima muškarac bio s ubijenim ženama.

Također, nema još službene potvrde ni identiteta ubojice, no više hrvatskih portala neslužbeno prenosi da je ubojstva počinio Z. D., umirovljenik koji je do prije tri godine radio kao mehaničar u zrakoplovnom tehničkom centru u Velikoj Gorici. Dodaju da je umirovljeni muškarac ubio suprugu i majku.

Z. D. je u toj tvrtki navodno proveo cijeli svoj radni vijek, a njegovi kolege tvrde za Jutarnji da je bio profesionalan mehaničar, ali je sam određivao što će raditi. Tvrde i da je bio svadljiv i agresivan i da nije volio autoritete. Prema njihovim riječima, nije bio društvena osoba. Nije se volio družiti s kolegama niti je dolazio na neke proslave organizirane u tvrtki. Kao najbolji primjer njegove osobnosti iznose podatak da nitko od njegovih najbližih kolega nije znao kada je prije otprilike tri godine otišao je u mirovinu, navodi Jutarnji.

FOTOGALERIJA Večernji na mjestiu strašnog zločina: U Velikoj Gorici ubio dvije žene pa presudio sebi

Muškarac u Velikoj Gorici puškom ubio ženu i pobjegao
1/18

Inače, iz Velike Gorice se za Večernji list javila novinarka Katja Knežević, koja je saznala nove informacije o stravičnom ubojstvu.

- Jutros je u 10 sati čovjek natjeravao žensku osobu po ulicama Velike Gorice. Ona je ušla u trgovinu, on je ušao za njom i, nažalost, ju ustrijelio. Nakon toga se dao u bijeg, a u jednom trenutku ušao je u kuću, gdje je, prema neslužbenim informacijama, ustrijelio još jednu žensku osobu. Navodno je riječ o njegovoj majci. Na kraju je presudio sebi - izvještava novinarka Večernjeg lista iz Velike Gorice.

VEZANI ČLANCI:

Situacija je trenutno mirna, a policija nadzire ulaze u Zagrebačku ulicu u Velikoj Gorici, gdje se dogodio stravičan zločin. 

Da podsjetimo, svjedokinja je ranije prepričala što se događalo jutros u Velikoj Gorici.

- Čula sam ženu kako trči, to je moja susjeda. Čula sam je kako vrišti. Izašla sam i mislila da se nešto dogodilo. Potrčala sam i vikala joj što se dogodilo. Ona je utrčala u cvjećarnu i vikala da će je ubiti. Okrenula sam se, vidjela sam njega muža kako u čarapama i gaćama hoda. Mislila sam da ima štap. Krenula sam doma da zovem hitnu i policiju. Čula sam pucnjeve. Opet smo zvali hitnu. Svi smo se povukli u kuću jer je interventna i hitna ispred. Zaključali smo se. Bojim se izaći iz kuće - rekla je za 24sata jedna od susjeda.

VIDEO Ubojstva u Velikoj Gorici

Komentara 32

Avatar Castro
Castro
13:00 29.12.2023.

Uzas, ovo je tragedija. Zao mi je zena, sto god da se prije dogodilo nije moralo ovako zavrsiti.

DU
Deleted user
16:01 29.12.2023.

chemica, ako ste intelektualka trebali bi znati da to nema veze sa roditeljima osim genetike koja može otići u miljarde kombinacija, koje danas znanost nezna izbrojiti! Šetajte peseke, a život je složeniji od Vaše osude! Svatko je odgovoran za svoj život- postoji izbor! Dobro ili zlo! Nađite su tome ! Ne sudite da ne budete osuđeni😀 Ovo je jedna od n tragedija koje se na žalost događaju!

G1
Gustav 13
14:17 29.12.2023.

Hoce li bit koji komentar kako je zrtva izazvala ubojicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije