Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Umjesto digitalizacije, skupo obilaženje šaltera

12.08.2023. u 08:09

Automatizacija bi po logici stvari trebala pojeftiniti usluge, a sad se predlaže poskupljenje tarifa

Komentara 2

DU
Deleted user
09:28 12.08.2023.

Digitalizirani smo toliko da kada netko umre, morate nositi smrtni list iz matičnog ureda u PP da ga se odjavi, bolje funkcioniraju privatnici između sebe nego državne službe između sebe, a povećanje cijene je očekivano kao i sa otpadom. Imamo sve manje miješanog komunalnog otpada i sve vise im razdvajamo koristan otpad i sada za manji volumen plaćamo vise…

Avatar Crni labud
Crni labud
08:23 12.08.2023.

Kakva digitalizacija? Pa oni se boje digitalizacije. Da nije tako najprije bi uveli online glasovanje. A zašto ga ne uvode? Jer im ne odgovara. Neki procesi se rade kao nužno zlo jer znaju da im napredak ne odgovara kao što im npr. odgovaraju populistički potezi kao zabrana rada nedjeljom. Njihovo izborno tijelo je ipak starije i zazire od digitalizacije. Radije se drže provjerenih starih metoda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije