Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD OSTAO SUZDRŽAN
Povratak na članak

UN prvi put zatražio prekid vatre u Izraelu, Palestinci zavapili: 'Neprestano živimo u strahu'

SAD se u ponedjeljak suzdržao od glasovanja kako bi Vijeću sigurnosti omogućio da zahtijeva trenutni prekid vatre tijekom ramazana, koji završava za dva tjedna

Komentari 3

MI
Mixy
17:06 25.03.2024.

Do sada preko 35.000 ubijenih Palestinaca i to uglavnom civila . Da li će i Izraelu biti zabranjeno da učestvuje na Olimpijskim igrama?

VL
XA
xaron
20:06 25.03.2024.

Nisu mi simpatični ni jedni ni drugi tamo, ali “ jadni otac 8 djece “..Pa ko normalan pravi 8 djece u nekom okruženju kao Gaza?

VL
Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
18:29 25.03.2024.

Sve dok postoji grupa živih Palestinaca koji se žele zvati Hamas, Hamas i dalje postoji.Da li su taoci oslobođeni ? Nema tu mira.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.