Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U KRNJAKU

Upao u staju kod Karlovca, bacio eksplozivnu napravu i pobjegao: Ozlijeđena stoka 45-godišnjaka

Stado goveda na li?kim pašnjacima prekrivenim snijegom
Dino Stanin/PIXSELL
07.01.2024.
u 12:38

Osim imovine koja je oštećena, ozlijeđena je i stoka koja je tamo bila

Netko je sinoć bacio eksplozivnu napravu u gospodarski objekt 45-godišnjaka iz Krnjaka, općine nedaleko od Karlovca, izvijestila je karlovačka policija ove nedjelje. Zasad još nije poznato tko je to učinio.

Kako su izvijestili, dojava im je stigla noćas, nakon što je nepoznati počinitelj upao u staju gdje se nalazila stoka, bacio ekplozivnu napravu te otišao. Osim imovine koja je oštećena, ozlijeđena je i stoka koja je tamo bila. 

- Slijedi protueksplozijski pregled i očevid te daljnje kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja - javlja policija.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 1

BO
BoljiSvijet
12:58 07.01.2024.

Jel i to su počinili migranti??? ili je naš narod genetski sklon bacanju eksplozivnih naprava ,pucačini,noževima kod "zlatne" mladeži što u sred Zagreba prilaze s leđa i udaraju koljačke udarce a onda kao zadnje kukavice bježe skrivati se slavnom djedu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije