POŽAR U MIKLEUŠU

Usnulog Antu (73) ukućani spasili iz kuće u plamenu

pozar mikleus
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/4
16.04.2011.
u 03:23

Uzrok požara je kvar na električnim instalacijama zbog kojeg je astala šteta u požaru veća od 100.000 kuna

SLATINA – U obiteljskom dvorištu Ante K. (73) noćas oko ponoći u gospodarskim objektima u Mikleušu nedaleko Slatine izbio je požar. Vatra se je vjerojatno pojavila u prostoru štaglja, gdje je zahvatila sijeno, spremljena ogrjevna drva i drvenu burad, a potom se proširila na štalu i obiteljsku kuću u kojoj je, ne sluteći ništa, spavao sedamdesetpetogodišnji vlasnik.

Požar su prvi primijetili ukućani, koji žive u drugoj kući u dvorištu, te su odmah Antu K. izvukli iz goruće kuće. Na požarište su izašli vatrogasci DVD Mikleuš, te profesionalni vatrogasci iz Slatine. Gašenje požara potrajalo je sve do 3 sata kada je požarište u potpunosti sanirano.

Policija je izašla na mjesto požara, te zajedno s protupožarnom inspekcijom obavila očevid i kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je požar nastao zbog kvara na električnim instalacijama .Prema neslužbenim nastala šteta procijenjuje se na i znos veći od 100.000 kuna.

Komentara 2

MM
Mladen Miletić
17:02 16.04.2011.

Dali ima smisla čovjrka spasiti tako staroga a ostao bez kuče kuće sada ?

Avatar Sor@n
Sor@n
00:47 17.04.2011.

Što pričaš, pa ostao mu je život, ako ga voli........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije