Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ustavni sud vratio je poraženog Milanovića u život

20.04.2024. u 08:30

Zakašnjela reakcija ustavnih sudaca, sudeći prema objašnjenju, više izgleda kao arbitrarna politička objava nego kao dobro argumentirana odluka kakva se očekuje od čuvara ustavnog poretka

Komentara 8

Avatar Idler 3
Idler 3
08:46 20.04.2024.

Predsjednik bi isto trebal bit čuvar teg isteg Ustava, a ne iskat "rupu u zakonu" za ne poštivat ga !

DI
dino85
09:28 20.04.2024.

Od, predsjednika se ovo nitko nije nadao, da će upravo on, biti taj koji će krenuti đonom na sve pravne vrijednosti i stečevine ovoga društva. Svi smo ostali zatečeni, nismo se čak što više ni snašli u toj gluposti koju je napravio. Ustavni sud je bio prisiljen reagirati, samo je i njiima trebalo vremena da se snađu. Ništa oni njemu nisu zabranili, već samo pojasnili što građanin a što predsjednik Milanović smije a što nesmije, po Ustavu.

LO
Lokislav
19:21 20.04.2024.

Ustavni sud vratio je poraženog Milanovića u život. To znači sad je Zombi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije