Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bestijalna gospođa

UZNEMIRUJUĆE Dadilja u Rusiji divljački pretukla 9-mjesečnu bebu

David Stern
Foto: AFP
1/2
07.02.2013.
u 16:29

Sredovječna žena brutalno bi se okomila na bebu svaki put kad bi zaplakala. Roditelji su posumnjali da nešto nije u redu

Brutalna sredovječna dadilja (55) iz Rusije postala je tema dana u Rusiji nakon što je u javnosti objavljena snimka njezina bestijalnog iživljavanja nad devetomjesečnom bebom.

Maltretiranje djeteta otkrili su roditelji koji su prethodno uočili da beba svaki put nakon što se vrate s posla plače. Dadilja je isprva negirala da je posezala za nasiljem, no sumnjičavi roditelji mudro su postavili skrivenu kameru. I sreća da su to učinili, jer tko zna bi li njihovo dijete preživjelo nasilničke ispade starije žene koja je, da bi ga ušutkala, svirepo šamarala, udarala po leđima i prekrivala dekom.

Snimak zlostavljanja predan je policiji a zlostavljačica će, ako ne plati kauciju od 600 eura, biti kažnjena s tri mjeseca zatvora.

>>VIDEO Policija Egipćanina skinula, golog vukla po ulicama pa prebila

 

Komentara 11

B0
bob_07
17:32 07.02.2013.

Ako je uznemirujući sadržaj, zašto onda to stavljate na svoje stranice? Život je ionako sam po sebi tmuran, tužan i bez ovakvih priloga. Isto tako je velika šteta ostaviti svoje dijete nekom nepoznatom da ga čuva, ne znam gdje su bake i djedovi ono ili možda vrtić u kojem koliko toliko tete imaju odgovornosti.

NN
nnovi
17:44 07.02.2013.

ovo je nezamislivo. kakvih li ima ljudi. da barem ovo nisam vidjela... jadno dijete i jadni roditelji.

M2
meri_22
17:20 07.02.2013.

Ne znam koliko treba biti oprezan (ocito,nikada dovoljno),komu povjeravamo svoju djecu na cuvanje. Pogotovo male bebe,koje vam ne znaju ispricati sto su dozivjele. Poslije ovog videa puna sam tjeskobe,tuge,bijesa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije