Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PANTOVČAKU

Veleposlanica Srbije u Hrvatskoj sastala se s Milanovićem: Pažnju privukla kontroverznom kombinacijom

Foto: Ured predsjednika RH
1/8
08.11.2022.
u 17:56

Milić je time prekršila ''prešutna'' pravila diplomatskog oblačenja koje većina političarki poštuje. Uobičajeno je nositi neutralne boje i krojeve

Veleposlanica Srbije u Hrvatskoj Jelena Milić danas se na Pantovčaku sastala s predsjednikom Zoranom Milanovićem. 

Unatoč tome što se radilo o 'uobičajenom' sastanku, Milić je privukla pažnju svojom kontroverznom kombinacijom, prenosi Zadovoljna.rs.

Ambasadorica je na sebi nosila bijele hlače uz svijetlu košulju s printom leoparda. Osim toga, odjeću je upotpunila zlatnim remenom, a za obuću je odabrala smeđe čizme.

Naime, Milić je time prekršila ''prešutna'' pravila diplomatskog oblačenja koje većina političarki poštuje. Uobičajeno je nositi neutralne boje i krojeve.

''Žena mačka'', ''Zašto leopard print'' te ''Je li ovi leopardski motivi pripadaju srpskom naslijeđu'', komentirali su korisnici na Twitteru.

>> VIDEO Zekanović donio kartone s likovima Mostovaca pa ga izbacili sa sjednice: 'Ovi ljudi prikrivaju korupciju'

 

 

Komentara 70

Avatar Popeye
Popeye
18:15 08.11.2022.

"Jelena Milić radila je na povratku Srba u Hrvatsku, Oluju je osudila kao zločinački pothvat, a Plenkovića je napala zbog ravnodušnosti prema Jasenovcu. Kritizirala je međunarodnu zajednicu zato što nije osudila Oluju, ali i hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića kad je kazao da nije svatko tko je dobio kaznu u Haagu ratni zločinac te istakla kako potpredsjednik Vlade RH Boris Milošević nije trebao ići u Knin dok god se taj događaj naziva proslavom." .......... dakle, postavlja se pitanje zašto je ova kurva uopće potvrđena kao "ambasadorka"?! Taj lanac joj staviti oko vrata, odvesti ju, za lanac, do granice i šutnuti "leoparda" nogom u rebra. Mrš!

PA
Pahor
18:22 08.11.2022.

Seljober ostaje seljober bez obzira na funkciju koju obnasa

PO
poluvodič
19:18 08.11.2022.

Žena kao da je došla sa cajki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije