Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stradali poljoprivrednici
Povratak na članak

Velike šete u vinogradima diljem središnje Hrvatske: 'Mraz je sve uništio, probali smo zaštiti ali uzalud'

Jak mraz koji je početkom tjedna pogodio unutrašnjost zemlje, stvorio je veliku štetu na vinogradima. Stradali su vinogradi u nižim predjelima Moslavine i Plešivice te u nekim dijelovima Hrvatskog zagorja, priopćili su iz Udruge Bregovita Hrvatska, regionalne organizacije za vinsku regiju središnje bregovite Hrvatske koja obuhvaća pet vinogorja: Zagorje i Međimurje, Prigorje i Bilogoru, Pokuplje i Moslavinu te Plešivicu

Komentari 2

ZA
zagabria5
14:32 25.04.2024.

Jadni ljudi ali bit će manje pijanih. Bila bi ipak veća šteta da je uništilo korisnije poljoprivredne kulture

VL
Avatar Aurel
Aurel
14:11 25.04.2024.

"Nadali smo se da temperatura neće jako pasti, pa smo u vinogradu palili bale sijena. " - vrhunska tehnologija zaštite - kao u 18. stoljeću. trebali su još napraviti i zajedničku molitvu. i onda se čude kad im propadne urod!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.