Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastavljanje vlade
Povratak na članak

Vesna Vučemilović: Jasno je koje je razgovore Domovinski pokret shvatio ozbiljno, a koji su 'pro forma'

Damir Habijan iz HDZ-a, Mišel Jakšić iz SDP-a i Vesna Vučemilović iz Hrvatskih suverenista jutros su u emisiji razgovarali o pregovorima i sastavljanju vlade.

Komentari 7

PI
pinkec
20:00 24.04.2024.

Tako je Vesna, a ovi "dobronamjerni" koji ne ne žele dogovor, oni zele ostati sisati na državnom proračunu!

VL
VL
Vladek37
13:20 24.04.2024.

Bravo Vesna da se i od tebe čuje nešto pametno. Već si mogla biti u vladi odavno da tvoj pametni Miro nije tražio premijersko mjesto.

VL
DA
dadalina
14:04 24.04.2024.

Briga me za necije osobne interese , izvolite se prikljuciti pobjednicima i raditi na boljitku Hrvatske .Novi izbori bi najviše odgovarali HDZ a ostali ce vjerojatno nestati poput magle.

VL
HD
hdznebimogao
13:41 24.04.2024.

61 hdz 8 pupovac suverenisti s mostove liste iraspudići 4 lacković s liste domovinskog pokreta to je 74...nije čudo da je revizija jutros dorhu uputila izvještaj o nepravilnostima u međimurskoj županiji gdje je posavec na vlasti.gle čuda posavec ima ta 2 mandata koji fale.koji pregovori

VL
RE
redalert
13:31 24.04.2024.

Kada nakon izbora pogaziš osnovna načela za koja se zalažeš onda budućnosti ta stranka nema! Domovinski je bio najglasniji kritičar APa to je išlo do vrlo osobne razine!.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.