Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Vide li naši političari armagedon u Ukrajini i ratne prijetnje u susjedstvu?

20.05.2024. u 10:19

Tko danas može jamčiti da kremaljski vožd neće uspjeti zapaliti ratnu iskru na uzavrelom Kosovu? Ili u razjedinjenoj Bosni i Hercegovini, u kojoj Putinov aparatčik Milorad Dodik svako malo prijeti odcjepljenjem entiteta nastalog na ratnom zločinu? Nitko.

Komentara 13

GO
goran2hr
11:52 20.05.2024.

Taj "entitet nastao na ratnom zločinu" spasile su SAD, prijetnjom bombardiranja HV-a i HVO-a. A u Daytonu su još i prisilili BiH Hrvate, da daju Srbima teritorij, kako bi se opet namirili na 49% BiH. Ta priča se zaboravila, nego se nešto fantazira o tobožnjoj opasnosti koju nam predstavlja - Putin. Simboličnoj postrojbi HV-a, odlazak u BiH zabranila je EUnija, a ne Putin.

LU
Luftbalons
11:12 20.05.2024.

ma zamilsi , pored NATOa na balkanu, Dule spominje nekog Vožda iz kremlja...kakvo dodovravanje i kakav glupost...huškač

Avatar Behemot
Behemot
17:18 22.05.2024.

Nije pitanje hoće li nego kada će Srbi imati novi četnički pokret, mislim 7-i po redu, od Garašanina na dalje, kada krenu u osvajanje susjednih zemalja, ali isključivo slavenskih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije