Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Volim se gibat...

VIDEO Hrvatski zastupnik rasplesao se na šanku: 'Tamo je to normalno'

15.12.2023.
u 13:38

Njegovo izvješće o EU digitalnoj zdravstvenoj putovnici prihvaćeno je na plenarnoj sjednici Europskog parlamenta, a to je bio povod za izlazak u klub

Zastupnik u EU parlamentu, HDZ-ov Tomislav Sokol pleše na šanku jednog kluba u Strasbourgu. Snimka njegovih plesnih koraka brzo se proširila društvenim mrežama. Da je zaista riječ o njemu, Sokol je potvrdio za N1. "Ples na šanku u tom je klubu sasvim normalan, ništa neuobičajeno", kaže i dodaje kako se ne radi o ekskluzivnom klubu te kako su tamo europarlamentarci i osoblje česti gosti.

Izvješće Tomislava Sokola o EU digitalnoj zdravstvenoj putovnici prihvaćeno je na plenarnoj sjednici Europskog parlamenta, a to je bio povod za izlazak u klub u centru Strasbourga, objasnio je dalje Sokol.

 
Ključne riječi

Komentara 7

JO
JovanC
14:07 15.12.2023.

10-15 000 eura mjesecno i ja bi plesao gdje pozelis...

Avatar Grubi
Grubi
14:57 15.12.2023.

Puno njih zavidi Sokolu samo radi diplome. Sto je neljudski, nemoralno, neposteno, svaki radnik ima se pravo malo i opustiti. Zamislite Freda ili Sincica na trezni?

Avatar Crni labud
Crni labud
15:46 15.12.2023.

Tako to radi pravi demokršćanin. Zar ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije