Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALI I IZJAVU: 'MIJAU'

VIDEO Genijalan potez zagrebačkog ZET-a: Pogledajte što su ispisali na stajalištima

Foto: Sanjin Strukić/X/Facebook
1/38
11.05.2024.
u 09:37

Dok se Marko Purišić priprema za večerašnji nastup na finalu Eurovizije, cijela Hrvatska priprema se i veseli se s njim

Diljem Hrvatske cijeli tjedan osvanule su poruke podrške Marku Purišiću Baby Lasagni koji ove subote nastupa u finalu Eurovizije, a ne zna se koja od njih je kreativnija. Zagrebački vatrogasci već su snimili lazanje iz svoje postaje, a od jučer se pomami priključio i ZET! Naime, na nekoliko tramvajskih i autobusnih postaja osvanula je simbolična poruka.

Dok možda čekate tramvaj, začudit će vas jedna ''nova postaja'' koju su dodali zagrebački ZET-ovci na zaslone koji prikazuju raspored vožnje - ''RIM TIM TAGI DIM''! Neki su čitatelji uspjeli i snimiti taj natpis, a malo je reći da on oduševljava. 

- Baš mi je to bilo fora. Kad sam izašla iz tramvaja, ugledala sam natpis i odmah uslikala. Sretno Baby večeras - kazala je jedna Zagrepčanka za 24sata.

- Komentar ZET-a na sve je: 'Mijau' - poručio je Domagoj Zeba, glasnogovornik ZET-a.

Uz to, na Twitteru se već širi i snimka party tramvaja koji je prolazio Zagrebom uz stihove pjesme predstavnika Hrvatske na Euroviziji. U Zagrebu se već slavi, piše iznad snimke, na kojoj se vide brojni mladi kako plešu i pjevaju na ovaj hit. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ajeto
ajeto
11:19 11.05.2024.

Krščanin Marko protiv Sotonista,Ovaj puta Marko na vrijeme u Malmo stiže.

Avatar zoster1
zoster1
10:46 11.05.2024.

I sad na kraju kad pobijedi Izraelka !! Vrištanje !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije