Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU PRVI PUT

VIDEO Stajao u izlogu trgovine i pretvarao se da je lutka, a sve kako bi mogao krasti

LOpov
Warsaw Srodmiescie District Police/Reuters
19.10.2023.
u 16:41

U drugom trgovačkom centru 22-godišnjak je večerao u restoranu i čekao je kraj radnog vremena. Nakon toga otišao je u trgovinu s odjećom i presvukao se u novu odjeću.

Muškarac (22) se u jednom trgovačkom centru u Varšavi pretvarao da je lutka i stajao je u izlogu kako bi nakon zatvaranja centra mogao ukrasti nakit. U pokušaju krađe uhvatile su ga nadzorne kamere, a na snimkama se vidi kako stoji u kutu ispred izloga trgovine. Prema informacijama policije, 22-godišnjak je išao u "lov" po raznim trgovinama nakon zatvaranja, a onda je ušao u trgovinu s nakitom. 

VIDEO: Lopov glumio lutku u izlogu da nadmudri policiju, ali nije dobro prošao

Kako javlja BBC, djelatnici trgovačkog centra kao niti ostali kupci nisu primijetili ništa sumnjivo upravo zbog toga što je oponašao lutku u izlogu. Prema informacijama poljske policije, muškarac bi stajao nepomično dok se nije uvjerio da je "zrak čist", nakon čega bi prošetao raznim dijelovima trgovina prije nego što je na kraju uzeo nakit, međutim uhvatili su ga zaštitari. 

Također, isti je muškarac optužen za krađu u još jednom trgovačkom centru te mu zbog krađa i provala prijeti i do 10 godina zatvora. Naime, u drugom trgovačkom centru 22-godišnjak je večerao u restoranu i čekao je kraj radnog vremena. Nakon toga otišao je u trgovinu s odjećom i presvukao se u novu odjeću. Međutim, zaštitne kamere su ga snimile kako se saginje i puže ispod odškrinutih vrata dućana.

POVEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije