Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
viralni video

VIDEO Poštar pokucao na vrata i pitao djecu gdje im je mama. Ovakav odgovor zasigurno nije očekivao

18.08.2023.
u 09:20

Majka Lauren Chloe Edney (24) kasnije je za medije izjavila kako je ponosna što je svoje dijete naučila da ne laže, no istaknula kako "ono što se dogodi u kupaonici, ostaje u kupaonici".

Smiješni video u kojoj poštar u Velikoj Britaniji pita djevojčicu gdje joj je mama, a ona iskreno odgovara: 'Gore je i kaka' ponovno se širi internetom. Na snimci sigurnosne kamere se vidi kako poštar ostavlja poštu i paket. Najprije govori djevojčici od 3 godine i njezinom bratu od 4 godine, da se odmaknu iza vrata kako bi mogao sigurno staviti poštu u poštanski sandučić.

Zatim je, pokazujući da ima paket za njihovu majku, upitao: "Gdje je mama?" Na što se može čuti jedno od djece kako odgovara da je njezina majka "gore i kaki." Vjerojatno iznenađen odgovorom, samo je kratko odgovorio "Oh! Recite joj da je paket u ormaru", te otišao dalje.

Majka Lauren Chloe Edney (24) kasnije je za medije izjavila kako je ponosna što je svoje dijete naučila da ne laže, no istaknula kako "ono što se dogodi u kupaonici, ostaje u kupaonici". 

"To je bila istina, bio sam gore na WC-u", rekla je majka, dodavši da su ulazna vrata bila zaključana i da su oboje djece cijelo vrijeme bili sigurni. Istaknula je da je prvo dijete koje se čuje na videu njezin sin James koji ima 4 godine, a na kraju videa se čuje kćer Emily koja ima 3 godine.

VEZANI ČLANCI

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije