Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČLAN PREDSJEDNIŠTVA BIH

VIDEO Procurio video Milorada Dodika kako psuje i pije alkohol dok mu simpatizeri pjevaju

Screenshot/YouTube
08.10.2020.
u 18:09

"Daj piće, jeboga", rekao je Dodik dok je u pozadini ekipa svirala.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetio je mještane naselja Miljevići u Istočnom Novom Sarajevu. Oni su ga zamolili da im se pridruži u popodnevnom predahu nakon rada na građevinskom objektu.

Prije toga su zaustavili automobil u kojem se vraćao iz Sarajeva, piše Slobodna Bosna. Dodik je poziv prihvatio i proveo neko vrijeme s njima, a atmosfera je bila prilično opuštena.

"Daj piće, jeboga", rekao je Dodik dok je u pozadini ekipa svirala.

Ključne riječi

Komentara 45

Avatar GeniKameni
GeniKameni
18:43 08.10.2020.

Strasne su to psovke, pogotovo za balkansko podneblje! A i ta prica o alkoholu... pomislio bi covjek da je pod stolom zavrsio! A nije ni cudo ako je prica prenesena iz Slobodne Bosne, ciji editor Senad Avdic provodi vise vremena na sudovima nego u svojoj redakciji... BTW, oni koji su se okupljali u "klubu" kod Kovacevica, oni su pili kamilicu?

Avatar patkovic
patkovic
18:55 08.10.2020.

jedino takav se i usudi protiv zapadnih izrabljivača , još jedino da je socijalista a to nije

Avatar Ričard
Ričard
19:28 08.10.2020.

Za nas ruralce, koji je to lokalitet u Zagrebu? Banski dvori, Pantovcak?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije