Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kreativan nastup

VIDEO Srpkinja skinula štiklu usred izjave i postala hit: 'Recite mi, gdje bih je popravila?'

Sofija Kostić
Foto: Medija centar Beograd
1/2
18.10.2023.
u 14:45

Sofija Kostić na slikovit je način objasnila potrebu za pomoći malim obrtnicima

Isječak sa konferencije za medije Pokreta studenata Srbije postao je pravi hit na društvenim mrežama, a razlog je kreativna izjava Sofije Kostić. Nakon izlaganja dvoje svojih kolega, Kostić je krenula govoriti o njihovom planu pomoći studentima, poljoprivrednicima i obrtnicima. 

Potom je na slikovit način objasnila potrebu za pomoći malim obrtnicima, a upravo je taj dio postao viralan na društvenim mrežama. Naime, Kostić je izula sandalu, podignula ju je pored glave te se obratila "dragim ženama, kolegicama i prijateljicama".

 

"Da sam ja, dolazeći na ovu konferenciju, potrgala ovu štiklu, recite mi gdje bih je popravila? Nemate odgovora. Znate zašto? Zato što naši zanati izumiru, jer nemamo postolara, urara, krznara", rekla je.

Konferencija Studentskog pokreta Srbije imala je za cilj, kako piše Blic, ukazati na probleme i potrebe mladih u Srbiji te predstaviti svoja rješenja za njihov ostanak u zemlji. Osim Sofije Krstić, pred okupljenim novinarima govorili su Nevenka Jokanović, Mihajlo Filipović i Andrija Ljubić.

VEZANI ČLANCI:

Komentara 3

Avatar Tombstone
Tombstone
15:40 18.10.2023.

Diskriminacija? Obratila se "dragim ženama, kolegicama i prijateljicama". Kaj grubinic, cucurin (ili kak se vec zove) I slicni nemaju stikle?

Avatar Idler
Idler
15:19 18.10.2023.

Mađarica il Slovenka ništ nemaju za reč ?

Avatar Dalmatinka*
Dalmatinka*
15:23 18.10.2023.

genijalno 👠....bez postolara mi žene ne bi mogle živit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije