Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRIČALA ŠTO SE DOGODILO

VIDEO Usred leta joj iznad glave krenula kapati smeđa tekućina: 'Morala sam ostati tamo do slijetanja'

TikTok
18.01.2024.
u 20:25

Iako su papirnate maramice ''sakupile'' tu tekućinu, ona je bila smeđe boje te je izazvala gađenje žene koja je tamo sjedila, ali i korisnika

Nezgodna situacija koju je jedna žena doživjela za vrijeme leta iz San Josea za Orange County izazvala je bijes među korisnicima društvenih mreža s kojima je to žena podijelila. Naime, usred leta žena je primijetila kako joj iznad glave sa stropa kabine kapa nepoznata tekućina, koja se nalazila u torbi smještenoj iznad tog stropa. 

Iako je pozvala stjuardesu kako bi se ovaj problem i riješio, ona pak nije učinila zapravo ništa jer, kako je poručila ženi, torbe se ne mogu pomaknuti, a let je bio pun tako da ni žena nije mogla sjesti nigdje drugdje, prenosi Newsweek. 

@pocketmouse35 Im filing a claim dw #southwest #flightattendant #flighthorrorstories #flying #travel #traveltiktok #plane ♬ Lifehack - Itsyourboymrkebs

Snimku cijele situacije objavila je i na TikToku, a ispričala je i dojmove nakon leta.

- Dali su mi papirnate maramice, ali reakcija stjuardese izgledala mi je kao da je problem što sam ja pitala da se to curenje riješi. Rekla je da nije mogla pomaknuti torbe jer smo bili usred leta, a sam let bio je pun pa se nisam mogla niti premjestiti - ispričala je žena. 

POVEZANI ČLANCI:

Iako su papirnate maramice ''sakupile'' tu tekućinu, ona je bila smeđe boje te je izazvala gađenje žene koja je tamo sjedila, ali i korisnika. Na kraju je dobila i vaučer koje može iskoristiti na idućem letu. 

- Kakvu bih scenu ja napravio! Apsolutno ne, ili vi bacate tu torbu ili ću je ja! - pisalo je u komentarima.

>> VIDEO Pogledajte doček novog avioprijevoznika u Zagrebu, u ponudi jeftini letovi za Istanbul

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije