Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAJU NAS VIŠE CIJENE?
Povratak na članak

Vinogradari i voćari očajni: Mraz uništio vinograde 'bregovite' Hrvatske, uzalud ih pokušali spasiti

Gotovo u cijeloj Hrvatskoj stradali su i voćnjaci, a voćari kažu da osiguravatelji i ne žele osigurati njihove nasade od mraza

Komentari 6

Avatar comandante
comandante
07:16 26.04.2024.

Baš šteta, i to sada kada su htjeli pojeftiniti!!! ali uvijek ih nešto spriječi pa moraju poskupiti... voda, kiša, vatra, vlaga, led, snijeg, ukrajina, palestina, mjesec....

VL
ZI
ziva___istina
07:31 26.04.2024.

Koga briga za vinograde, bitno je da su avioni stigli.

VL
KI
kingtom
08:37 26.04.2024.

Srećom vino nije proizvod koji je nužan, ionako ga ne kupujem osim za poklon. Voće je daleko veći problem, ali i to je već cijenom prešlo sve pristojne granice tako da neće poskupiti jer ni dio koji je ok neće moći prodati jer ljudi nisu glupi.

VL
DU
Deleted user
07:49 26.04.2024.

Imam u okolici Zagreba na bregima drvenu kucicu I 15tak vocaka. Prosle godine je sve bilo smrzlo. Doslovno ni sljive ni jabuke ni tresnje niti jedne. Cak ni oraha ni jednog nije bilo. Ove godine se ipak jos drzi.

VL
PV
prcko.vita
09:59 26.04.2024.

Da ste birali kvalitetne zastupnike u EU parlament oni bi se do sada izborili za pomoć od Europe, ovako glasajte i dalje za rijeke "pravde", pa će te imati standard Europe kad na vrbi rodi to grožđe.

VL
SV
SveJeUzalud
10:22 26.04.2024.

...tako vam i treba...HDZ vam je ukinuo protugradne rakete a vi i dalje glasate za njih ..Gates i Shwab su vam ugurali mjesec dana ljeta da priroda krene ..i onda vam poslali zimu...sad je Slavonija na redu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.