Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Virus svinjske gripe u krevet "bacio" i Andriju Hebranga

hebrang
Arhiva VL
VL
Autor
Diana Glavina
27.11.2009.
u 17:50

– Da, u krevetu sam, osjećam se grozno, noćas mi je temperatura skočila na 39, glavobolja, vrtoglavica... – promuklim glasom požalio nam se Hebrang.

Kad se pogledam u ogledalo, čini se da je svinjska gripa – na vlastiti se račun našalio predsjednički kandidat prof. Andrija Hebrang kada smo ga upitali je li točna priča da ga je pandemijski virus "bacio" u krevet.

– Da, u krevetu sam, osjećam se grozno, noćas mi je temperatura skočila na 39, glavobolja, vrtoglavica... – promuklim glasom požalio nam se Hebrang. Ali, kaže, nije čudno kad se svakodnevno susretne s barem tristo, ponekad i s petsto ljudi.

Hebranga je virus vratio s puta prema Mostaru gdje je trebao govoriti na predizbornom skupu. Vjeruje da će mu vikend biti dovoljan za oporavak i da će u ponedjeljak moći krenuti prema Međugorju, Širokome i Mostaru.

– Hoću li ići doktoru? Ne, zašto? Pa ja sam doktor – govori predsjednički kandidat i priznaje da je sam sebi ordinirao antivirusni lijek i sada čeka da pomogne.

Komentara 34

PI
Pippo9
18:38 27.11.2009.

Brz oporavak i što prije vraćanje normalnim predizbornim aktivnostima

OB
-obrisani-
18:41 27.11.2009.

brzo u austriju na pregled !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DO
doktorica
18:27 27.11.2009.

Bira se Predsjednik Hrvatske a ne BIH

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije