Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNAT RAZLOG

Više zrakoplova jutros nije moglo sletjeti u Zagreb, morali u Pulu i Beograd: Očekuje se kašnjenje tijekom dana

Slijetanje i polijetanje zrakoplova
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
15.05.2024.
u 11:03

Zbog magle su jutros preusmjereni jutarnji dolasci Croatia Airlinesa iz Dubrovnika, Splita, Sarajeva i Skoplja u Pulu, dok je teretni zrakoplov Awift Aira preusmjeren u Beograd.

Više zrakoplova koji su trebali jutros sletjeti u Zračnu luku Zagreb moralo je biti preusmjereno na druge zračne luke, javlja Avioradar. Kako se doznaje, razlog ovome bila je gusta magla koja je jutros prekrila zračnu luku i tako onemogućila više zrakoplova slijetanje.

Zbog magle su jutros preusmjereni jutarnji dolasci Croatia Airlinesa iz Dubrovnika, Splita, Sarajeva i Skoplja u Pulu, dok je teretni zrakoplov Awift Aira preusmjeren u Beograd

Uz to, zrakoplov Air Serbie dva sata je duže proveo u zraku, tj. u holdingu, dok se stanje nije normaliziralo pa je u 9.25 sati sletio. Nakon njega još su sletjeli u Fleet Air i Turkish koji su također ''čekali'' u zraku.

Kako javlja Avioradar, ovaj događaj uzrokovao je poremećaje u putovanju putnika koji su trebali nastaviti putovanje letovima prema drugim odredištima. Kako se može vidjeti na stranicama Zračne luke Zagreb, kašnjenje se očekuje za letove iz Beča, Osla, Bruxellesa, Frankfurta, Stuttgarta, Dubaija i Dohe. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Dvojica muškaraca se sukobila u stanu u Rijeci, od ozljeda umrli u bolnici

Ključne riječi

Komentara 2

PO
podravina
11:37 15.05.2024.

Cudno, danas magla nije problem modernim Avionima sa modernom navigacijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije