Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UMRLA U IZRAELU

Putin je ovu učiteljicu toliko volio da joj je kupio stan u Tel Avivu

Vladimir Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
18.12.2017.
u 10:30

"Bio je dobar đak. Dobro je učio i gramatiku i rječnik", kazala je Berliner u razgovoru za dpa prije tri godine.

Mina Juditska Berliner, žena koja je ruskog predsjednika Vladimira Putina učila njemački, umrla je u Izraelu u 97. godini. 

Mina Berliner, koju je Putin toliko volio da joj je kupio stan u Tel Avivu, pokopana je u gradu Petah Tikvi.  Rusko veleposlanstvo odbilo je komentirati pisanja medija da su ruski diplomati pomogli u organizaciji pogreba. 

Vladimir Putin
1/6

"Bio je dobar đak..."

Berliner je Putina učila njemački u srednjoj školi u Sankt Peterburgu.  "Bio je dobar đak. Dobro je učio i gramatiku i rječnik", kazala je Berliner u razgovoru za dpa prije tri godine. 

Putin se ponovo sreo s bivšom učiteljicom u Jeruzalemu 2005. Nakon toga razgovora, ruska joj je vlada u Putinovo ime kupila mali stan u Tel Avivu, gradu u kojem su nekretnine među najskupljima u svijetu.

Ključne riječi

Komentara 10

MP
miroslav.petkovic.7564
10:51 18.12.2017.

Svaka cast ovom velikom predsjedniku na takvom gestu!! Naj veci predsjednik danasnjice bori se za svoj narod vratio Rus moc velesile.Ovakog predsjednika svjet dugo nece imati!! Kapa dolje predsjednice!! Zivio nam dugo. dugo!!

Avatar nekakav
nekakav
13:07 18.12.2017.

putin ovo, putin ono. sad je napravio dijete ovoj, sad onoj, sad je ukrao tolko državog novca, sad onolko. sad prijeti ovome, sad onome. sad je rekao ovo, a sad ono. putin je svemogući, ne znam zašto ljudi na zapadu još dišu, ako im putin nije dozvolio, ili dao zrak?! samo chuck norris bi se mogao putinu suprotstaviti, ali chuck ima77 godina, a putin 65! chuck je majstor borilačkih vještina, putin pak prvak u judou. znači, dva djeda, jedan na drugoga.... jedan predstavlja zapad, pravedan, moralan, napredan, dok drugi, hm, sve to isto. nego, danas kad ste ustali, jeste zahvalili putinu na još jednom danu u svojem inače otužnom životu? ako ste novinar, jeste barem zahvalili na postojanju putina, neiscrpne teme zapadnog tiska? ako ste vojnik, jel vam ugodno kad se približavate ruskoj granici drencajući se u nekom pintzgaueru? ako ste običan čovjek, jel vam neugodno svaki dan čitati izjave svojih političara, kojima je putin smisao političkog djelovanja? dal si na kraju dana, u krevetu, prije spavanja, barem na kratko u glavi pregledate dan, u kojem je putin i dalje ostao živ, zapad se zadužio za još 10-ak mlrd dolara, europljanima zabranjeno ulaganje u rusiju i još poneke zemlje...? ono, čisto da protekli dan malo provjetrite u glavi? ili ipak ne..?

5S
505.scrtom
08:43 19.12.2017.

Ako je to istina onda nije samo predsjednik nego car i ljudina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije