Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVA PONUDA

Ovakva se prilika za posao rijetko viđa: Vlasnik apartmana u Splitu zatrpan je ponudama

Kuća s bazenom ilustracija
Pixabay/Ilustracija
25.08.2023.
u 09:34

Rekao je da kandidata već ima te da mora obaviti informativne razgovore, nakon čega će donijeti odluku. Također, rekao je da se boji dati smještaj nepoznatoj osobi jer voli imati povjerenja u ljude

U jednoj Facebook grupi koja broji tisuće članova osvanuo je oglas u kojem vlasnik nudi besplatan smještaj bez dodatnih troškova u novogradnji na području Splita tijekom cijele godine. Stanodavac u zamjenu za smještaj jedino očekuje održavanje bazena i okoliša.

"Besplatan smještaj u zamjenu za održavanje bazena i okoliša za jednu osobu ili par u objektu u predgrađu Splita. Pet mjeseci smještaj u opremljenom studio apartmanu, a ostatak godine u jednom od stanova u objektu. Plaćeni svi režijski troškovi. Mogućnost i dodatne zarade tijekom sezone", stoji u oglasu. Kako je vlasnik rekao za Slobodnu Dalmaciju, riječ je o objektu namijenjenom za turizam te da ondje nitko ne živi. Vlasnik živi u Dubrovniku te mu je bilo u cilju pronaći osobu koja bi održavala prostor dok je on odsutan, u zamjenu za besplatno stanovanje. 

VIDEO Ovakva se prilika za posao rijetko viđa: Vlasnik apartmana u Splitu zatrpan je ponudama

"Ideja je, dakle, pronaći nekoga tko bi tu živio bez ikakvih dodatnih troškova, ne plaća ništa, ni režije... Mogao bi tu boraviti tijekom cijele godine, 12 mjeseci, osim onih četiri, pet mjeseci kad je objekt popunjen. Tada bih toj osobi ili paru osigurao opremljeni studio-apartman koji je namijenjen osoblju objekta. Zauzvrat tražim da ta osoba pazi na objekt, odnosno da bude odgovorna za njega, s naglaskom na održavanje bazena i vrta", objasnio je. Rekao je da kandidata već ima te da mora obaviti informativne razgovore, nakon čega će donijeti odluku. Također, rekao je da se boji dati smještaj nepoznatoj osobi jer voli imati povjerenja u ljude. "Susreo sam se prije nekoliko godina i s krađom u apartmanu, a vrlo brzo smo otkrili lopova. Prostor ima kamere, a naravno da će osoba dati svoje podatke, prevencije radi. No smatram da osoba koja ide nešto loše napraviti, ukrasti ili se, recimo, ogluši na jedini uvjet koji sam postavio u oglasu, zapravo radi sama sebi štetu. Ja ću lako naći zamjenu, a oni će teško pronaći bolje uvjete", zaključio je.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: OPG Anton Škunca proizvodi kreme, ulja i hidrolate od ljekovitog bilja na Pagu

 

Komentara 1

NE
Nemanadimak
11:53 25.08.2023.

Pa sad koliko kosta najmiti apartman i koliko kosta radna snaga. Vjerojatno bi vise morao platiti nekome za uslugu odrzavanja bazena i vrta. Ali ajde ako nadje nekoga na ovaj nacin nek mu je uzdravlje mada onaj tko pristane ne ovo ili nece odrzavati vrt i bazen ili ce za mjesec dva nadoci na to kako je prevaren i da bi vise novaca dobio za taj posao nego li koliko kosta najam stana. Ljudi svasta izmisle kako bi mogli ustedjeti koi euro. Takodje sad upitno je koliko je to po zakonu za rad davati umjesto place stan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije