Kraj izolacije

Vlč. Sudac: J. Kosor braniteljima je davala stanove, pomagala djeci

sudac (1)
Tomislav Miletic/PIXSELL
02.03.2011.
u 18:44

Kada će velečasni Sudac opet početi voditi svoje seminare duhovne obnove, još se ne zna

Poslije gotovo godinu dana izolacije, velečasni Zlatko Sudac pojavio se u javnosti i u svom prvom obraćanju nahvalio premijerku Jadranku Kosor. Na predstavljanju zbirke kolumni novinara Zorana Vukmana objavljenih na portalu velečasnisudac.com karizmatik je poručio kako je zahvaljujući Jadranki Kosor na tisuće branitelja, dok im je bila ministrica, posjetilo njegove seminare duhovne obnove diljem Hrvatske. Jer im je, kaže, Ministarstvo branitelja financiralo putne troškove.

– Vidio sam što je sve radila za branitelje – osiguravala im je stanove, pomagala njihovoj djeci. Znam, nije to davala iz svog džepa, ali je ona isto tako mogla kupiti 50 košulja i držati ih zapakirane u svom ormaru. Ali nije. Ne znam je kao ženu i majku, ali ovo znam i dužan sam to i reći – poručio je Sudac. Dodao je i kako njega ne zanima tko će biti na vlasti.

– Meni je važno samo da im vlast nije prva na pameti već čovjek – poručio je Sudac.

Osvrnuo se i na brojne prosvjede koji su zahvatili Hrvatsku. Nema, kaže, ništa protiv da se mladi okupljaju i izraze nezadovoljstvo, ali ne odobrava način na koji su se odlučili.

Kada će velečasni Sudac opet početi voditi svoje seminare duhovne obnove, još se ne zna. No njegov bliski suradnik Jakov Sedlar tvrdi da bi to moglo biti uskoro.

Komentara 151

DU
Deleted user
20:39 02.03.2011.

Tip gore nije u toku dogadjaja. Oprostite mu jer ne zna sta cini.

OB
-obrisani-
06:44 03.03.2011.

I tom liku netko vjeruje? On da bude umjesto Isusa?

OB
-obrisani-
19:17 02.03.2011.

. ....TI...naduta faco.... . . Iz koje si ti ludare pobjegao?..... . . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije