Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koja sramota

Voditelj FOX-a zaspao usred emisije uživo

Tucker Carlson zaspao
Screenshot/Youtube
01.09.2013.
u 09:14

Carlson je s kolegicom i kolegom vodio jutarnji show Fox&Friends kada je jednostavno utonuo u san tijekom reklamnog bloka.

Voditelj Fox televizije Tucker Carlson osramotio se pred milijnskim auditorijem tako što je zaspao usred emisije uživo.

Carlson je s kolegicom i kolegom vodio jutarnji show Fox&Friends kada je jednostavno utonuo u san tijekom reklamnog bloka. Kada su gledatelji opet dobili uvid u događanja u studiju, bome su imali što vidjeti. Carlson je udodbno zavaljen spavao sjedeći.

Drugi voditelj Mike Jerric kolegici u studiju je rekao "on stvarno spava, na što su oboje prasnuli u smijeh. Tek tada se Carlson prenuo iz svog sna ali nije uopće pokazao da je osramoćen ili uzrujan.

Nemoguće me je posramiti, poručio je pospani Carlson.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije