Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DSHV nije ostvario željeni rezultat

Vojvođanski Hrvati nakon izbora u Srbiji: 'Hrvati u vladi Vučiću su samo dekor za EU'

05.01.2024.
u 22:23

Ako Žigmanov i ostane u vlasti, iako DSHV nije prošao na prosinačkim izborima, vojvođanski Hrvati ne nadaju se da će se iseljavanje i nametanje Bunjevaca zaustaviti

Komentara 11

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
12:30 06.01.2024.

Zar se ne smije navesti statistička činjenica da je vučić zakleti vojvoda?!

MA
malosutra12
16:03 06.01.2024.

Srbima treba uvesti reprocitet, no to ćemo teško postići dok imamo jalovu oporbu koja upravo omogućuje raznim pupavcima da mogu ucjenjivati vlast, jer bez nih bismo opeti imali neke slučajne koji bi rušili državu.

DU
Deleted user
09:19 06.01.2024.

Moramo mi Hrvati kao i Mađari uostalom biti realni da će teško ostajati ljudi u siromašnim zemljama van EU -a jer kako objasniti ljudima da samo na 50-tak kilometara dalje u EU su prosječne plaće najmanje duplo veće....što je najbolje pokazao egzodusa ekonomski Mađara i Hrvata s tih područja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije