Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
praznike spojili s vikendom

Naoružajte se strpljenjem! Ogromne gužve na granicama, na nekim prijelazima čeka se satima

Foto: HAK
1/7
05.05.2024.
u 16:02

Lokalni mediji izvješćuju da se na pojedinim lokacijama satima čeka na prijelaz granice.

Duge kolone vozila i čekanja na prijelaz granice zabilježene su u nedjelju prema Hrvatskoj iz pravca BiH na sjeveru te zemlje, te na jugu u suprotnom smjeru jer se građani BiH vraćaju nakon što su u toj zemlji spojili prvosvibanjske praznike s vikendom. Kako su izvijestili iz Automoto saveza u Bosni i Hercegovini sa sjedištem u Mostaru, na graničnim prijelazima Izačić, Velika Kladuša, Gradina, Bosanska Gradiška, Bosanski Brod i Orašje duge su kolone putničkih vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine.

Lokalni mediji izvješćuju da se na pojedinim lokacijama satima čeka na prijelaz granice.

Po izvješću Automoto saveza, pojačan je i promet vozila na ulazu u BiH iz Hrvatske na graničnim prijelazima u Doljanima i Bijača na jugu gdje se u zemlju vraćaju građani BiH koji su spojili Praznik rada 1. i 2. svibnja, koji je u toj zemlji također neradni, s petkom i vikendom.

Foto: HAK

Osnovne i srednje škole su spojile 3. svibnja kao neradni dan, jednako kao i dio javnih ustanova u BiH. U Republici Srpskoj je pak u nedjelju Uskrs pa je neradni i uskrsni ponedjeljak.

VEZANI ČLANCI: 

>>> FOTO Više od 8000 ljudi na startu utrke Wings for Life: Među trkačima i legendarni vatreni, ali i poznati influenceri

1/22
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije