Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasnost u prometu

Vozači, oprez! U Skradu na cestu istrčala srna, na Cresu ovca

'24.04.2009., Zagreb - Pantovcak, ured predsjednika Republike Hrvatske. Na livadama koje okruzuju Predsjednicke dvore uzivaju i kucni ljubimci koje je predsjednik dobivao na poklone. Izmedju ostalih t
Foto: Robert Anic/PIXSELL
27.06.2014.
u 13:57

Obje životinje su nakon udarca u osobna vozila uginule, a o svemu su obaviještene nadležne službe koje su preuzele brigu o životinjama

U četvrtak oko 5,20 sati na području Skrada na cestu je istrčala srna, dok je oko 14,30 sati na području Martinšćice na Cresu na kolnik istrčala ovca.

Obje životinje su nakon udarca u osobna vozila uginule, a o svemu su obaviještene nadležne službe koje su preuzele brigu o životinjama.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, a sveukupna šteta će biti utvrđena naknadno.

>> Dvoje ozlijeđenih u sudaru na autocesti A4

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije