Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUNEL SLEME

Vozači, oprez: U tunelu na autocesti A6 dogodila se nesreća, vozi se jednim trakom

Pogled na autocestu A6 kod Fužina
Goran Kovacic/PIXSELL
21.11.2022.
u 07:41

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, ponegdje ima i magle. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima

Zbog prometne nesreće na autocesti A6 u tunelu Sleme, u smjeru Rijeke promet se odvija jednom prometnom trakom i vozi se uz ograničenje brzine od 60 km na sat, izvijestio je u ponedjeljak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

Uočen je predmet na kolniku na  A1 između naplatne postaje Demerje i čvora Donja Zdenčina u smjeru Dubrovnika. HAK upozorava vozače na pojačan oprez.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski, ponegdje ima i magle. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina).

Zimski su uvjeti, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a za ostala vozila obavezna zimska oprema na cestama u Lici. Zbog zimskih uvjeta za sav promet zatvorena je državna cesta DC547 Sveti Rok-Mali Alan.

Zbog vode na kolniku prekinut je promet na dionici državne ceste DC36 Karlovac-Šišljavić, a na dionici Šišljavić-Pokupsko vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju. Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjim. U prekidu je katamaranska linija Komiža-Biševo.

Komentara 1

SA
sanikol
08:17 21.11.2022.

Uočen je predmet i vozite oprezno. Zar mislite da dok vozim da čitam portale. Bolje obavijestite dežurnu službu i da to uklone za 10 minuta a ne ovako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije