pred kućnim vratima

Vraćao se sa ženom iz svatova, zaspao i sletio autom u smrt

sletio s ceste (1)
Foto: Nikola Ćutuk/PIXSELL
1/5
10.03.2013.
u 07:56

U oštrom desnom zavoju vozilo kojim je upravljao Jure M. sletjelo je na lijevi kolni trak i frontalno udarilo u ogradu pri čemu je vozač poginuo, a supruga mu je lakše ozlijeđena

Vozač (56) smrtno je stradao, a njegova supruga lakše je ozlijeđena u slijetanju osobnog automobila jutros u 6.20 sati u Gornjem Komarevu nedaleko Siska. Mještani Komareva nesreću su doživjeli prilikom povratka iz svatova i to samo nekoliko stotina metara prije obiteljske kuće.

U oštrom desnom zavoju vozilo kojim je upravljao Jure M. sletjelo je na lijevi kolni trak i frontalno udarilo u ogradu pri čemu je vozač poginuo. Njegova supruga prevezena je u Opću bolnic Sisak. 

S obzirom da nema vidljivih tragova kočenja pretpostavlja se da je vozač zaspao.

Komentara 5

IN
inesSK
17:53 11.03.2013.

Kao 1. da ispravim Pemac49: "Sigurnost Saobracaja " tako se vjerovatno kaže u nekoj drugoj zemlji npr. u Srbiji. Ako se čovjek vračao iz svatova vjerovatno znači da je pijan, a kad si pijan auto se ne vozi mili mojii !!! A što se tiće te sigurnosne ograde, vjerovatno je postavljena po propisima, zato što je jadan čovjek nastrado svojom krivnjom tražite dlaku u jajetu.

DU
Deleted user
15:39 10.03.2013.

Baš me interesira tko je odgovoran za loše postavljanje branika. Pa da u ovoj državi nitko za to ne odgovara.

Avatar adko49
adko49
21:24 10.03.2013.

Bio na svadbi...... sigorno je bio pjan, umoran, brzo vozio za to samo on sam odgovara. Za volan se nikad ne sjeda pjan,umoran a brzina se uvjek prilagodzava okolnostima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije