Pronađena mrtva

Vrbovsko: Ubio ženu i teško ranio punicu, pa se ubio u šumi

policija
Pixsell
Autori: iš/VLM, luc
22.12.2012.
u 10:38

Policija je potvrdila kako je napadač počinio samoubojstvo u obližnjoj šumi.

Jutros oko 7 sati u stanu Ulici Ivana Gorana Kovačića u Vrbovskom zatečena je mrtva ženska osoba srednje životne dobi.

U istom stanu zatečena je starija ženska osoba koja je zbog zadobivenih ozljeda prevezena u ogulinsku bolnicu, priopćila je riječka policija.

Sumnja se da je mrtvu ženu pronađenu jutros u stanu u Ulici Ivana Gorana Kovačića u središtu Vrbovskog ubio njezin suprug. Tom je prilikom teško ranio i njezinu majku, odnosno svoju punicu.

Punica je s prostrijelnom ranom glave prebačena u KBC Rijeka.

Policija je potvrdila kako je napadač počinio samoubojstvo u obližnjoj šumi.

Kako doznajemo od zamjenika državne odvjetnice u Karlovcu Mladena Krajačića očevid još traje i obavlja se uz pomoć policije Primorsko- goranske županije.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ada
Ada
16:41 22.12.2012.

Strašna tragedija za obitelj i grad! Sućut svima koji se sa ovim moraju dalje nositi, ne ulazeći u motive događaja. I neka dragi Bog pomogne ranjenoj ženi. Novinari, jedno logično pitanje nakon ovog članka. Ne bi li valjalo provjeriti u koju je bolnicu nesretna žena odvezena? Jer prema istom članku odvezena je u dvije različite bolnice istovremeno. Iako to i nije toliko bitno, glavni je problem što ponekad novinari ni sami ne znaju što su napisali. A žele nas "istinito" informirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije