Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
22.04.2024. u 08:08

Ivan Anušić, sudeći prema preferencijalnim glasovima, najpopularniji je HDZ-ovac, čime je nadmašio i svoga stranačkog šefa i premijera Andreja Plenkovića.

Komentara 3

LL
lijepa_li si
09:48 22.04.2024.

buntovnici? jok. državotvorci, domoljubi!

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
11:01 22.04.2024.

Kad je toliko popularan Anušića ćemo idući put postaviti u I a Plenkija u IV izbornu jedinicu 🤣

Avatar Korto Malteze
Korto Malteze
11:25 22.04.2024.

Po čemu su preferencijalni glasovi kriterij? Zašto zaokružiti ime na 1. ili 2. mjestu liste kada je sigurno da ta osoba prolazi? Koliko ih je zaokruživalo ljude na dnu kako bi im pomoglo da uđu u Sabor? Ovo je obična manipulacija. Nije na listiću pisalo: "Zaokružite najomiljenijeg političara na listi". I što bi bilo da su Anušić i Plenković bili u istoj jedinici?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije