Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kineski predsjednik u Beogradu
Povratak na članak

Xi: 'Ubrizgat ćemo novu vitalnost u čelično prijateljstvo Kine i Srbije'

Slučajno ili ne, Xi Jinping Beograd je posjetio na datum kada je 1999. godine NATO s tri projektila bombardirao zgradu kineskog veleposlanstva u Beogradu pri čemu su ubijena tri kineska novinara. Tom prigodom ozlijeđeno je 20 ljudi. NATO je za taj događaj rekao kako je bila greška

Komentari 7

Avatar punk
punk
15:54 08.05.2024.

kina je sjeverna koreja s penezima... daleko im kuća jednom i drugom....

VL
HO
homofobic
15:44 08.05.2024.

Xi dosao vidjeti ima li jos sta vrijedna u Srbiji sto se isplati upisati u knjizicu kineskih vlasnistva.

VL
ZE
Zeki
15:17 08.05.2024.

Možda je to prilika da Srbija odustane od svoje osvajačke ideologije kina traži ulaz u Europu ali koliko će imati koristi kada je Srbija nije na dobroj geostrateškoj poziciji kao neke zemlje čak je i Albanija u boljoj geografskoj poziciji .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.