MIRKO ČONDIĆ (HSP):

Za Marićevu osudu odgovorni su Sanader, Kosor, Bajić i Šimonović

veljko marić
Michael Palijan
24.09.2011.
u 12:34

- Sluganstvo hrvatskih vlasti rezultira nezabilježenim povijesnim presedanom da poražena agresorska vojska i država istražuju, procesuiraju i osuđuju žrtve - kaže nositelj liste HSP-a u IX. izbornoj jedinici

- Drakonska osuda hrvatskog branitelja Veljka Marića na 12 godina zatvora najizravniji je velikosprski, memorandumski, pravosudni udar na temelje hrvatske države - izjavio je Mirko Čondić, nositelj izborne liste HSP-a za IX. izbornu jedinicu. Okrivio je Ivu Sanadera, Jadranku Kosor, Mladena Bajića i Ivana Šimonivića, bivšeg ministra pravosuđa koji su, kako tvrdi potpisivanjem sporazuma sa Srbijom 2006. godine o suradnji u progonu počinitelja kaznenih djela ratnog zločina, kao i trilaterarnog sporazuma između RH, BiH i Srbije suspendirali hrvatski zakon iz 1991. godine i rehabilitirali optužnice kreirane u zločinačkoj armiji agresorske države.

- Sluganstvo hrvatskih vlasti rezultira nezabilježenim povijesnim presedanom da poražena agresorska vojska i država istražuju, procesuiraju i osuđuju žrtve - rekao je Čondić i pozvao na revidiranje Zakona o općem oprostu.

>>Marićev sin Karlo doživio šok: oca neće vidjeti još 12 godina

Komentara 15

Avatar My Style
My Style
13:44 24.09.2011.

Jesus Christ, njima ni Kosorka nije dovoljno Hrvatica!! Sta jos reci, sta jos napisati?? Sada razumem pod kakvim je ta lepa starija (iako namrgodjena) zena pritiskom! Pa oni je deru i mrcvare!!

DE
denderi
13:44 24.09.2011.

svatko mora odgovarati za svoje postupke ako je pokenjao što onda marić neka i obriše guzu...rat je igra odraslih u kojoj postoje pravila...

ST
Stormbringer
19:26 25.09.2011.

Admine ne briši hrvatske postove!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije