britanski profesor:

'Za svjetsku ekonomsku krizu odgovorni bankari na kokainu'

euri portal (1)
Goran Jakus/PIXSELL
15.04.2013.
u 16:27

David Nutt, 61-godišnji profesor neuropsihofarmakologije na Imperial Collegeu u Londonu, rekao je da je ta droga učinila bankare previše samouvjerenima te ih dovela do toga da previše riskiraju.

Britanski znanstvenik David Nutt rekao je da je za svjetsku financijsku krizu kriva kokainska navika bankara, prenosi Huffington Post.

61-godišnji profesor neuropsihofarmakologije na Imperial Collegeu u Londonu rekao je za The Sunday Times da je ta droga učinila bankare previše samouvjerenima te ih dovela do toga da previše riskiraju.

Kontroverznog znanstvenika Davida Nutta, koji se bori  za dekriminalizaciju nekih droga, bivša britanska vlada otpustila je s mjesta savjetnika nakon što je zaključio da je jahanje konja jednako opasno kao i uzimanje ecstasyja. 

>> Svjetska ekonomija se oporavlja, Europi treba duže vremena

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije